Day 6 - A dream you had about One Direction

Day 6 - A dream you had about One Direction

Åh haha. Jag har drömt så jävla mkt om dom, haha.
Men drömde iaf en gång att jag, Li och Ronja va på deras konsert i London och stog längst fram med skyltar och skit, så kommer Harry och ba "meet us backstage after the show!".
Så aa vi går backstage sen (fråga inte hur vi kom dit) där alla killarna satt. Så kommer Niall "We met you in Sweden, right? I remember you, sweetheart.." säger han till mig (och han har faktiskt kallat mig sweetheart på riktigt, HAHA).
Sen sitter vi och snackar med dom lite, tills Paul kommer och säger att det är dags att åka till hotellet, och då helt random kommer vi fram till att vi bor på samma hotell och typ i samma korridor, så vi åker typ limousin med dom.
När vi kommer till hotellet så står asmycket fans där och typ en till livvakt, och jag typ fixar skon eller nåt i bilen så jag kommer efter alla och då stoppar vakten mig och ba "go behind the line" och då kommer mah knight och ba "she's with me" och tar mig runt höften och går in med mig i lobbyn och så åker vi till våran våning. 
Sen så typ umgås alla hela natten typ och sen så ska jag gå ut och ta luft på balkongen, då kommer Niall efter och ställer sig bakom mig (nivet som på film, HAHA) och kramar mig. Sen typ kommer Li och Ronja och säger att vi ska gå hem (hahahah?) och när jag är på väg att gå så tar Niall tag i min hand och ba "You dont have to leave, you can stay here with me" och drar mig till sig och kysser mig....


Hahaha :'D Jag vet att jag drömmer fett osammanhängande och att det typ är en bibel, hahah.


Något du vill säga? :)
Postat av: verro

såå himlans söta! <3

2011-07-05 @ 23:32:58
URL: http://verrop.blogg.se/
Postat av: ronja

hahahahhhahaha du skrattade åt min dröm, hahahahah. underbart!

2011-07-06 @ 02:49:21
Postat av: Anonym

Haha aww fett gulligt juu!!

2011-07-07 @ 02:41:42
Postat av: Anonym

den drömmen skulle jag också vilja ha xD

2012-02-18 @ 11:12:58

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Bara jag kommer se den)

Har du en blogg?:

Det du vill säga!:

Trackback
RSS 2.0