Presto ♥

Red på min lilla Ågesta stjärna idag, Presto! :) Vi hade markarbete ocksåå :)
Gick super bra i början, jobbade på bra i skritten och traven. I galoppen skulle vi träna på att ta tillbaka och öka galoppen, gick inte speciellt bra till vänster, jag glömde att använda innerskänkeln och då bröt han av eller började dra utåt.. Gick mycket bättre till höger, då gick det att reglera tempot mer också! :) Sen så la vi upp stigbyglarna och shit, han har så jävla rörlig trav att jag nästan gled av en gång, haha! Men gick bättre när jag kommit in i takten :) Sen så red vi lite serpentiner över bommarna. På första bågen skulle vi rida lätt, andra sitta ner och tredje stå i lätt sits, allt utan stigbyglar, haha de va jobbigt! ;)
Gick inte så bra på bågarna, han blev lite spänd och då spänner jag mig. Däremot blev galoppen riktigt bra på långsidan! 

Så i det stora gick det helt okej :) Nästa vecka är det hoppning men då skulle inte Presto gå med, för han e fortfarande lite grön och eftersom jag bara ridit honom 3 ggr så tyckte hon det var bättre om jag fick någon annan, ska bli lite spännande att se vem det blir ;)


Gulliga Presto! <3

Praktik

Imorse när jag åkte till praktiken så träffade jag Malin på tunnelbanan, första gången sen vi började gymnasiet vi träffades på tunnelbanan, ahahha! bara för att vi pratade om de i fredags ;)

När jag va framme så fixade jag Juni lite. Hon skulle till en ATG klinik för hennes hälta inte går över.. :( Dom kom tillbaka efter 6 timmar och då hade dom inte hittat nåt fel direkt, utan det va troligtvis nåt ligament som skadats när hon och Penny släpptes ihop med Indra & Isolde och dom sprang runt och busade som galningar.. Så hon ska stå i sjukhage nu och gå promenader i 3 veckor så hoppas att det blir bättre! 

Sen fixade jag Indra och körde ut med Tina och Filip/Penny som sällskap. Det gick helt okej.. Hon har inte speciellt bra skritt och den är riktigt svår att få igång! Tog ett tag innan jag lärde mig att få igång den när jag rider, men nu är den klockren när man rider, känns bara osm att börja om från början när man kör ;) 
Gjorde mycket övergångar från skritt-trav i början och sen trav-halt-ryggning-trav, gick riktigt bra! :)

Åt lunch och sen hade jag ponnyridningen eftersom att alla andra va på möte. Bara 2 som red precis i början sen gick jag in i stallet och fixade Isolde och Fylke. 
När Hanna kommit tillbaka med Juni så red vi ut! Jag red alltså på Isolde! :) Hon var superpigg och taktade massa i början, sen lugnade hon ner sig och då började jag jobba henne lite mer. Hon tar inte något riktigt stöd på högertygeln så jobbade med att ställa henne åt både höger och vänster, gick inge bra i början, men bättre i slutet!
När hon inte vill ta stöd så börjar jag bara tänka på handen och glömmer att driva men när jag tänkte på det i slutet också så märkte man verkligen skillnad! Känns att man måste vara tydlig med henne, men hon är ju unghäst satt ;)

Segade som fan sen och aa va hemma vid 7, då åt jag och nu sitter jag här.
Ska till Ågesta imorrn, hoppas på Presto! :)


Indra & Ceder förra vintern :)

Indra ♥

Imorrn äre praktik och jag ska upp tidigt för min buss går som vanligt 07.21!
Känns som att det va jätte längesen jag pussade på bebis, fast det senast var i söndags..
Writear lite imorrn om vad jag gjort och sååå.


Världens finaste ponny. Dig vill jag aldrig släppa taget om ♥

Ryan Butler ♥


I think I just died and went to heaven

Justin Bieber ♥


You're a star in heaven that I can't reach.

I'll never say never
I'll fight til' forever

Christian Beadles ♥

Christian Beadles e Justins kompis för er som inte vet de..!
Han är iaf sjukt gullig och söt (och snygg) + att han e rolig? HUR BRA E INTE DET!?



Told you he was hot! Bilden är en länk till en av hans videor, dör hahaha!
Tittar du på en video slutar de med att du kollar på alla, but I like it!

YouTube in my ♥

Oh my god, bara jag som älskar YouTube?
Det är typ min bästa vän. Näe okej, inte riktigt, men ah iaf.
Kan sitta en helkväll och bara kolla på TY, så bra äre! Asså inte bara musik, utan andra grejer också jööö!


Bilden ska vara en länk
Just nu försöker jag lära mig dansen till Hoedown Throwdown låten. Det går inte bra.
Jag har lika bra koordination som en ko och ja. Det går ju rätt så snabbt... Kan göra det långsamt, men de inte lika coolt!

Hahahah

Idag blev jag så fucking jävla sur på min blogg!
Jag skulle fixa designen och så blev allt fel och det kom dubbla headers och då försökte jag ta bort en av dom och då togs allt bort och tillslut pallade jag inte så jag tog bort hela skiten..

Tog en gratis design och nu försöker jag byta header, men orkar inte hålla på mer nu, så fixar imorn, men a, nu vet ni varför jag bytt blogg IGEN!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0