Lördag

Lördag:
Vaknade hos Ronja vid halv 8-8, duschade och så sen åkte vi mot Kista!
Trängde oss in till Linn och några som stog typ längst fram, stog där när bästa Ulrik sjöng, sen blev det sånt jävla tryck så vi pallade inte, utan gick ut..., lite synd, men de va inte ens kul att stå där när det va flera timmar kvar!

Kollade på nån modevisning med Andreas Wijk och flera, sen kom bästa Jedward, ååh!
Dom sjöng Lipstick, Bad Behaviour och Under Pressure, så bra! Taggad inför Tyskland, oh yeah!
Gick runt i Kista lite efter de, käkade och kollade lite.
Gick till scenen igen när de va Mange makers, så sköna, haha! Sen kollade vi på Mohombi innan vi drog in till stan.


Bästa UlriK!

Käkade på Taco bar och fördrev lite tid där innan vi mötte upp Verro, nathalie, Emelie och Claudia och vi åkte till killarnas hotell. Satt där ett tag tills vi insåg att alla bloggare bodde där eftersom att det va Blogawards, först vågade vi inte gå fram, men efter att tag gick vi fram iaf! ;) 
Lite pinsamt att dom trodde att vi va där för deras skull, men whatever haha :D


Kissie!


Yousef! Haha måste bara berätta att han tog fram sin mobil och visade en bild på Maria Montazamis dotter av nån anledning, sen så ba "asså jag måste bara få ta en bild med dig!" så gav han sin mobil till Claudia som tog bild på oss två tillsammans haha! Har kollat hans blogg men den harinte komma upp än, vill de, fast typ ändå inte ;)


Andreas Wijk!


Daniel Paris!


Hugo Rosas, ahhaha ser ut som jag slickar på honom!

Jaja, sen så efter ett tag så verkade det som att Jedward inte skulle komma, så vi va jättenära på att dra, men sen så precis när vi skulle gå typ så börjar folk skrika och så kommer dom ut!
Innan man typ ens hann reagera var det värsta högen med folk runt dom och man kom verkligen inte fram!
Va nära nån gång men aah. Vi drog oss iaf ut ur högen och ställde oss på sidan och pratade med nån kille som jobbade med dom. 
Sist dom va här hade dom nån form av "kö", vilket va skitbra, men han orkade inte fixa det nu, fattar de såklart eftersom att de va så mycket folk och så. Men sen sa han typ "vänta här, ska fixa en grej" och gick in i högen rakt fram till Edward och började prata med honom och peka mot oss och Edward kollar rakt på oss och jag och Verro typ vinkar och ler lite gulligt sådär, ahhaha. Men iaf så kommer Edward mot oss och såklart kommer alla fans också till oss. Fick bilder iaf, men värsta hatblickarna från vissa, hihi. Synd att Li och Nathalie inte fick nåra bilder eftersom att de va meningen att vi 7 skulle få bild, men jaja...


Edward!

Efter de drog vi hemåt och åkte hem till Ronja!

Något du vill säga? :)

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Bara jag kommer se den)

Har du en blogg?:

Det du vill säga!:

Trackback
RSS 2.0